Premier League

Joachim Andersen gik fra kold til varm på Hodgson-ansættelse: Nu spiller vi på vores første indskydelse

Joachim Andersen klappede ikke ligefrem i hænderne, da Roy Hodgson blev ansat i Crystal Palace. Men nu har danskeren bestemt ændret mening.

Joachim Andersen er glad for Roy Hodgson.
Foto: Andrew Boyers/Reuters/Ritzau Scanpix

Joachim Andersen og Crystal Palace har været under pres i denne udgave af Premier League.

Men bedst som man troede, at Crystal Palace skulle blive en reel faktor i nedrykningskampen efter 10 kampe i streg uden sejr under Patrick Vieira, valgte klubben at skifte ud på manager-positionen og hentede således en gammel kending tilbage fra pensionen, Roy Hodgson.

Men det var ikke umiddelbart en nyhed, der huede Crystal Palace-danskeren, Joachim Andersen.

Joachim Andersen var nemlig bange for, at Hodgsons retur betød kontra-fodbold. Det fortæller han i et interview med Viaplay.

– Jeg kendte (Crystal, red.) Palace som et hold, der spillede kontra-fodbold under Roy (Hodgson, red.). Og det er måske ikke den spillestil, som jeg synes er den fedeste, indleder danskeren, der dog endte med at blive overrasket over Roy Hodgson.

– Men jeg synes, at han har været fantastisk. Jeg tror forskellen er, at vi nu er lidt mere frie. Før var der måske lidt for mange instruktioner, lidt for mange informationer for nogle af spillerne til, at de kunne håndtere det. Nu spiller vi lidt mere på vores første indskydelse.

– I starten var der lidt negativitet omkring det (ansættelsen af Roy Hodgson, red.) – også fra folk udefra. Men han har jo bevist, at det har været det helt rigtige. Og jeg tror også klubben er godt tilfreds med ham. Jeg har også bare været positivt overrasket. Jeg har været rigtig, rigtig glad for ham. Det første han sagde, var, at han skulle skaffe 40 point – og det har han gjort. Så han har jo gjort sit job.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Siden Roy Hodgsons tilbagekomst til Crystal Palace har holdet spillet seks Premier League-kampe.

Her er det blevet til fire sejre, en enkelt uafgjort og et nederlag. Det giver en samlet pointhøst på 13 i de seneste seks spillerunder, hvilket placerer Crystal Palace blandt de fem mest formstærke hold i ligaen og på en øjeblikkelig 11. plads med 40 point.

Roy Hodgson er foreløbigt ansat i Crystal Palace frem til sæsonens afslutning, og der er endnu ikke meldt noget ud i forhold til, om han kunne tænkes at fortsætte.

Crystal Palace og Joachim Andersen skal igen i kamp allerede lørdag eftermiddag, hvor klubben møder London-naboerne fra Tottenham Hotspur. Kampen fløjtes op klokken 16:00 og kan følges direkte på TV3 MAX og Viaplay.

Du kan se hele interviewet med Joachim Andersen i videoen øverst i artiklen

Wass kom aldrig på banen i Qatar: En af de største skuffelser i karrieren

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P