Premier League

Officielt: Burnleys transferforbud ophæves

Burnley bekræfter fredag aften, at klubbens midlertidige transferforbud er blevet ophævet, og klubben nu igen kan handle til sommer.

Burnley transferforbud ophævet.
Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix

Det kom som noget af et chok for de fleste, da det i marts kom frem, at EFL havde tildelt Burnley et transferforbud.

Transferforbuddet, som trådte i kraft med øjeblikkelig virkning og ville forhindre, at Burnley kunne hente spillere til sommer, blev tildelt Burnley grundet problemer med at få klubbens regnskab klart og sendt ind i tide til EFL.

En nyhed der blev modtaget med forståelse og åbenhed fra Burnleys side, som mente, at problematikken ville kunne blive rettet op allerede i løbet af april måned.

Og den forudsigelse skulle de nykårede Championship-mestre ende med at få ret i.

Fredag aften bekræfter klubben nemlig, at transferforbuddet er ophørt, og klubben igen kan handle på transfermarkedet til sommer. Det skyldes, at man fra klubbens side har fået indsendt de nødvendige og reviderede regnskaber til EFL.

Dermed står det altså klart, at Burnley nu frit kan forstærke truppen frem mod den kommende sæson, hvor det altså igen gælder Premier League-fodbold efter blot en enkelt sæson i den næstbedste engelske række.

Video: Historiske Håland – Her er alle hans mål i Premier League

Og det er en nyhed, der vækker glæde. Det skriver klubben på sin hjemmeside.

– Vi er glade for at kunne dele, at Burnley i slutningen af april indsendte de nødvendige revidere regnskaber til Company House og også sendt kopier til EFL.

– Det betyder, at klubbens midlertidige transferforbud er blevet ophævet med øjeblikkelig virkning, og vi kan fortsætte med at bevæge os fremad. Forsinkelsen var udelukkende for at foretage de nødvendige ændringer i den måde, vi laver vores regnskab på.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Burnley har i denne sæson præsteret stort i The Championship, hvor mesterskabet allerede nu er sikret.

Mandag gælder det sidste kamp i sæsonen, når Cardiff kommer på besøg. Her kan Burnley officielt lade sig krone som mestre og kan med en sejr runde de 100 point for sæsonen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P