2 min læsningDyhr tilbage i FCM efter fejlslagent lejeophold: En mærkelig situation

NIkolas Dyhr er vendt tilbage til FC Midtjylland, efter hans belgiske klub, Kortrijk, hverken skal spille med om mesterskab, euorpæiske pladser eller nedrykning.

2 min læsning
Nikolas Dyhr er tilbage i FC Midtjylland, efter hans belgiske klub, Kortrijk, ikke har mere at spille for.
Foto: fcm.dk / Daniel Stentz

Nikolas Dyhr er vendt hjem til FC Midtjylland hjem fra Belgien.

Egentlig var den 21-årige forsvarsspiller udlejet til og med juni i år, men en lidt speciel turneringsstruktur i Belgien gør, at hans klub, KV Kortrijk, ikke har flere kampe i denne sæson.

I den belgiske liga avancerer de fire bedste hold i grundspillet til et mesterskabsspil. Nummer fem, seks, syv og otte spiller om en plads i Conference League, mens de tre nederste spiller nedrykningsplayoff.

Holdene fra niende- til og med 15. pladsen, herunder Kortrijk på 14. pladsen, spiller ikke flere kampe før næste sæson.

Derfor er Nikolas Dyhr nu vendt hjem til Ikast med et udlandsophold i bagagen, som ikke helt blev, som han havde håbet.

– Det var en mærkelig situation. Det var min forventning at skulle spille fast, men sådan gik det ikke. Deres anfører, som er venstre back og har været i klubben i ni år, var blevet meldt ude med en længerevarende skade, men da jeg kom derned, var han klar igen, siger Nikolas Dyhr.

Det belgiske lejeophold kom i stand sidst i januars transfervindue, men selvom han var i Belgien i tre måneder, så blev det kun til én enkelt kamp og i alt 11 minutter på banen.

Ung FCM-profil viste sig flot frem: Der er meget mere i mig

– Jeg fik lært, hvordan det er at være i udlandet, når det ikke lige går ens vej. Jeg er sikker på, det kan være med til at modne mig på længere sigt. Jeg har lært at klare mig selv i et andet land, og jeg formåede også at finde glæde i hverdagen, selvom jeg ikke spillede, lyder det fra Nikolas Dyhr.

Selvom der for FC Midtjyllands vedkommende fortsat resterer fem superligakampe i denne sæson, så kan klubben ikke gøre brug af Dyhr, der dog gerne må træne med holdet.

Tirsdag spillede han den første time for FC Midtjylland i deres Future Cup-kamp mod OB, og generelt glæder den Horsens-fødte Dyhr sig til at vise sig frem for klubbens nye træner.

– Der er kommet ny træner, så det hele er lidt en anden situation. Hvad der sker, ved jeg ikke. Nu vil jeg give den alt, hvad jeg har på træningsbanen, og så må vi se, hvad fremtiden bringer, lyder det fra venstrebacken.

Nikolas Dyhr står i alt noteret for 82 kampe for FC Midtjylland, hvor han særligt i sidste sæson var en fast del af holdet med i alt 25 superligaoptrædener ud af 32 mulige.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer