Premier League

Ståle revser Chelsea og Lampard: Råddent hele vejen igennem

Ståle Solbakken havde ikke meget positivt at sige om Chelsea tirsdag aften, og også Frank Lampard får en tur med den norske grovfil.

Ståle Solbakken revser Chelsea efter klubbens nederlag til Arsenal, og kalder klubben rådden hele vejen igennem.
Foto: Ritzau/Scanpix & Wiki Commons

Ståle Solbakken lagde bestemt ikke fingrene imellem tirsdag aften.

Den norske landstræner og tidligere mangeårige profil i den danske Superliga var tirsdag i det norske Viaplay-studie til kampen mellem Arsenal og Chelsea, og han var ikke begejstret.

Godt nok så han sin landsholdsanfører, Martin Ødegaard, score to gange for hjemmeholdet i den første halve time, men præstationen fra det gæstende Chelsea-mandskab lod på det nærmeste til at chokere den skaldede nordmand.

– Chelsea har været en total katastrofe. Vi skal ikke tage noget fra Arsenal men det her er noget af det dårligste, mest kønsløse, parodiske forsvarsspil.

– Organisationen jeg har set på det hold, som skal være et hold, der kæmper med om Champions League-pladserne i Premier League, det er råddent hele vejen igennem på alle parametre, lød det fra Solbakken.

Den tidligere AaB- og F.C. København-spiller har selv spillet seks kampe i Premier League for Milton Keynes Dons, der dengang hed Wimbledon FC, i 1997-98-sæsonen.

Mål og Highlights: Arsenal vinder komfortabelt over kriseramte Chelsea

Fra august 2012 stod han i spidsen for det daværende Championship-mandskab Wolves, hvor han i januar 2013 blev fyret, efter han i sæsonens første 26 kampe kun havde vundet ni kampe. Han efterlod klubben på en 18. plads, og trods fyringen endte Wolves med at rykke ned.

Derfor ved Solbakken formentlig også en smule om at opleve modgang som manager i engelsk fodbold, og modgang er også præcis det, som Chelseas midlertidige manager, Frank Lampard, i disse dage står overfor

– Man kan se på spillerne, men det store spørgsmål er holdudtagelsen. I seneste kamp mod Brentford spiller han (Frank Lampard, red.) med [Conor] Gallagher, [Raheem] Sterling og en femmandsmidtbane med arbejdsheste over hele banen, når du skal dominere hjemme mod Brentford.

– [Mod Arsenal] ved du, at du skal møde Premier Leagues måske bedste hjemmehold sammen med [Manchester] City, og du har Aubameyang og Madueke, som ikke ved, hvad forsvarsspil er – totalt uforstående begge to, og så en [Raheem] Sterling helt ude af form. Det gør ondt at se på, det er pinligt, lyder det fra Solbakken.

Frank Lampard har om tre dage én måneds jubilæum som midlertidig manager i Chelsea. I hans første seks kampe er det foruden to nederlag i Champions League til Real Madrid blevet til fire nederlag i Premier League til henholdsvis Wolves, Brighton, Brentford og Arsenal.

For Chelsea og Lampard resterer der fem kampe mod henholdsvis Bournemouth, Nottingham Forest, Manchester City, Manchester United og Newcastle.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P