2 min læsningMedie: Jan Bech har holdt møde med spansk sportsdirektør

Brøndbys bestyrelsesformand, Jan Bech Andersen, indrømmer, at han har mødtes med en jobløs spansk sportsdirektør, men afviser at det er med tanke på en udskiftning.

2 min læsning
Brøndbys bestyrelsesformand Jan Bech Andersen mødtes i april med en jobsøgende spansk sportsdirektør med navnet Miguel Torrecilla.
Foto: Brøndby IF

Jan Bech Andersen ligner en mand, der sonderer terrænet, men det er ikke tilfældet.

Brøndbys bestyrelsesformand indrømmer overfor B.T., at han i april mødtes med den jobløse spanske sportsdirektør, Miguel Torrecilla, men han afviser, at det var med tanke på at erstatte Carsten V. Jensen.

I en sms til B.T. afviser Jan Bech kategorisk, at der er tale om en udskiftning på sportsdirektør-posten.

I stedet har der været tale om et kaffemøde, hvor Brøndby-bossen har søgt at uddanne sig selv.

– Dét specifikt omkring det spanske og det portugisiske marked samt scouting i ungdomsrækkerne på den iberiske halvø, hvor der går en bro til Afrika og Sydamerika, hvor vi måske kan jagte den næste Diomande (Ousmane Diomande, som FCM solgte for over 70 millioner kroner, uden han debuterede på førsteholdet, red.), lyder det fra Jan Bech Andersen i en besked til B.T.

Wass hænger tv-ekspert til tørre: Skyder i øst og vest

Miguel Torrecilla har senest været sportsdirektør i spanske Real Zaragoza, hvor han efter to år fratrådte sin stilling i november sidste år.

Tidligere har han haft samme rolle i klubber som belgiske Waasland-Beveren, Sporting Gijon, Real Betis og Celta Vigo, og han er bestemt ikke en helt ukendt personlighed i Brøndby.

Således var det Torrecilla, der i sin tid i Celta Vigo hentede Michael Krohn-Dehli og Daniel Wass til den spanske klub, ligesom han i 2016 stod bag Riza Durmisis skifte til Real Betis.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer