Mål og Highlights: Se Haaland blive historisk i sikker sejr for Manchester City

Manchester City gjorde sit for at generobre førstepladsen i Premier League, da de onsdag aften fik besøg af West Ham. Se højdepunkter fra kampen her.

Manchester City's English defender John Stones (C) heads the ball during the English Premier League football match between Manchester City and West Ham at the Etihad Stadium in Manchester, north west England, on May 3, 2023. (Photo by Oli SCARFF / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time.No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time.No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /

Efter Arsenals sejr på 3-1 over Chelsea, skal Manchester City vinde, hvis de igen vil på førstepladsen. Samtidig kan West Ham bruge hvert eneste point, de kan komme i nærheden af, da de skal holde de andre bundhold på afstand.

Efter en målløs første halvleg, fik City brudt West Ham ned kort inde i anden halvleg, da tilbagevendte Nathan Aké header dem i front. 20 minutter før tid slår Erling Haaland til, da han scorer sit 35. Premier League-mål denne sæson. Dermed overgår han Alan Shearer og Andy Cole, der hver havde scoret 34 mål, så han nu er den første i historien til at ramme 35 ligamål på én sæson.

Til sidst ville Phil Foden også lege med, da han sparkede den ind til 3-0. Det blev samtidig mål nummer 1000 under Pep Guardiola som manager for Manchester City.

Med sejren er City tilbage som førerhold i Premier League.

Manchester City 1-0 West Ham United (Nathan Aké, 49′):

Manchester City 2-0 West Ham United (Erling Haaland, 70′):

Manchester City 3-0 West Ham United (Phil Foden, 86′):