Dobbelt dansk vendte nederlag til sejr for Elfsborg efter vanvidshalvleg

Elfsborg ligger godt til i toppen af Allsvenskan denne sæson. Onsdag fik de den fjerde sejr - ikke mindst grundet danske fødder.

Randers FC's Andre Ibsen Rømer i 3F Superliga-kampen Randers FC mod Brøndby IF på Cepheus Park Randers, fredag 2. oktober 2020.. (Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix)

Elfsborg tog hjemme mod Halmstads i en kamp, hvor hjemmeholdet var ganske klare favoritter.

Det så ellers skidt ud, da holdene gik til pause.

Her var Elfsborg, der havde både André Rømer og Jeppe Okkels med fra start, nemlig bagude med 0-1, efter Halmstads bragte sig foran fem minutter før pauseteen.

Hvad end hjemmeholdet fik at vide i pausen, så virkede det.

Da uret rundede 55 minutter stod der stadig 0-1, men da uret otte minutter senere slog forbi 63, stod der 4-1 til hjemmeholdet.

Målet til 3-1 var endda dansk, da Jeppe Okkels lavede sit første sæsonmål.

Med fem minutter tilbage af opgøret, ville André Rømer ikke længere stå tilbage for sin danske holdkammerat.

Her kom den tidligere FC Midtjylland-, OB-, og Randers-spiller nemlig på tavlen, da han scorede til slutresultatet 6-1.

Dermed er Elfsborg på tredjepladsen i Allsvenskan, hvor de har 13 point efter de første seks runder, hvoraf de er ubesejret i de seneste fem kampe.