1 min læsningViktor Fischer bænket i AIK: Det er meget mærkeligt

Den danske kantspiller har i de seneste kampe måtte se til fra bænken, når kampen blev fløjtet op. Noget, FotbollDirekts redaktør ikke forstår.

1 min læsning
Viktor Fischer, Allsvenskan, AIK Stockholm
FCKs Viktor Fischer ved 1-0 målet under superligakampen mellem FC København - AGF i Parken, mandag den 3 maj 2021. (Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix)

Efter en god start for Viktor Fischer i svenske AIK Stockholm, er det blevet hverdag igen.

Han startede ellers som lyn og torden, idet han blev dobbelt målscorer i sin blot anden kamp for AIK. De seneste tre kampe i Allsvenskan, er han dog begyndt på bænken.

Det er dog ikke der, at Fischer hører hjemme, hvis man spørger Marcus Liedbergius, der er redaktør på det svenske fodboldmedie FotbollDirekt.

– Fischers offensive betydning for AIK er uvurderlig, og jeg ved, hvor meget John Guidetti vil have ham bag sig. Det kræver simpelthen international klasse bag “JG”, for at han når sit maksimum, skriver han i en klumme på FotbollDirekt.

Den svenske storklub har fået en rædderlig start på Allsvenskan, da de kun har fået fire point efter fem kampe og ligger næstsidst.

Oveni det, har AIK kun formået at få netmaskerne til at blafre tre gange i de første fem kampe. Det skyldes tildels fravalget af Fischer, mener Marcus Liedbergius.

Følg Campo på Facebook

– Dimensionen af ​​Guidetti og Fischer sammen er simpelthen et ‘must’ for AIK. Spiller du ikke danskeren, får du aldrig Guidettis fulde klasse. Det er tydeligt, at John Guidetti og Fischer har fundet hinanden. Det så vi tidligt, og AIK er ikke i nærheden af ​​den dimension nu. 

– At Brännström ikke udnytter dette er meget mærkeligt for mig, skriver han.

Viktor Fischer er i AIK Stockholm på en lejeaftale, der løber frem til vinter, hvor den svenske liga slutter. Herefter skal han retur til Royal Antwerp i Belgien, som det ser ud nu.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer