1 min læsningNapoli-præsident med subtil sviner til konkurrenter: Vi vinder med ærlighed

Napolis præsident, Aurelio De Laurentiis, mener, at hans hold vinder Serie A i år på en anden måde, end flere af de andre hold i ligaen tidligere har gjort.

1 min læsning
Aurelio De Laurentiis, Napoli, Serie A
Soccer Football - UEFA Euro 2024 Qualifier - Italy Press Conference - Stadio Diego Armando Maradona, Naples, Italy - March 22, 2023 Napoli President Aurelio De Laurentiis attends the press conference Action Images via Reuters/Peter Cziborra

Aurelio De Laurentiis er ikke en mand, der lægger fingre i mellem, når han udtaler sig.

Det gør han heller ikke denne gang, hvor han fortæller, at han mener at Napoli i år vinder titlen på en anderledes måde end flere hold tidligere har gjort i Serie A.

Det på trods af, at holdet endnu ikke er sikret titlen i Serie A.

– Jeg mener, vi har startet denne vindercyklus for noget tid siden, men gentagne fejl har påvirket os.

– Nogle gange er vi endt som nummer to, hvor vi skulle have vundet. Jeg føler, vi har vundet flere titler, men det vigtigste er, at vi vinder titlen med ærlighed.

De Laurentiis kan heller ikke dy sig for, at kommentere på Juventus, som Napoli i denne sæson har slået to gange. Først med hele 5-1 og efterfølgende 1-0.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Kampene mod Juventus var Scudettoen værd, men at slå dem så stort i første kamp og på den måde i anden kamp. Var det et udtømmende svar?, lød det selvsikkert fra Aurelio De Laurentiis ifølge Football Italia.

Napoli kan sikre sig mesterskabet onsdag, såfremt Lazio ikke vinder deres kamp mod Sassuolo, og selv hvis det sker, så kan Napoli hjemtage Scudettoen torsdag, når de spiller ude mod Udinese. En kamp, hvor et enkelt point er nok for dem.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer