1 min læsningMål og Highlights: Se Leipzig køre Freiburg over på en halvleg – nu venter pokalfinalen

Den finalist skulle findes, da Freiburg hjemme tog imod RB Leipzig tirsdag aften. Se målene fra en ensidig affære her.

1 min læsning
Freiburg, RB Leipzig, DFB Pokal
Soccer Football - DFB Cup - Semi-Final - SC Freiburg v RB Leipzig - Europa Park Stadion, Freiburg, Germany - May 2, 2023 SC Freiburg's Lucas Hoeler in action with RB Leipzig's Amadou Haidara REUTERS/Heiko Becker DFB REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO.

Freiburg overraskede i kvartfinalen, hvor de på Allianz Arena slog storholdet Bayern München ud af DFB Pokal. Her til aften ventede RB Leipzig, uden Yussuf Poulsen fra start, da den første finalist skulle findes.

I en meget ensidig første halvleg, skilte Leipzig Freiburg ad. To mål på to minutter, sørgede for en hurtig føring til udeholdet, efter blot 14 minutter. Inden pausen havde de allerede udbygget til både 3-0 og 4-0. Det lignede dermed, at holdet med Red Bull-koncernen i ryggen, skulle spille pokalfinale. Kun et mirakel kunne afholde det fra at ske.

Det kom aldrig. I anden halvleg trak Joško Gvardiol et dumt rødt kort, efter han begik frispark som bagerste mand. Med 15 minutter tilbage fik Freiburg reduceret. I kampens sidste minut fik Leipzig tilkæmpet sig et straffe, der blev omsat til mål. Dermed endte kampen 5-1 til udeholdet.

Se alle målene herunder.

Freiburg 0-1 RB Leipzig (Dani Olmo, 13′):

Freiburg 0-2 RB Leipzig (Benjamin Heinrichs, 14′):

Freiburg 0-3 RB Leipzig (Dominik Szoboszlai, 37′):

Freiburg 0-4 RB Leipzig (Christopher Nkunku, 45+1′):

Freiburg 0-4 RB Leipzig (Rødt kort til Joško Gvardiol, 58′)

Freiburg 1-4 RB Leipzig (Michael Gregoritsch, 75′):

Se målet øverst i artiklen.

Freiburg 1-5 RB Leipzig (Dominik Szoboszlai, 90+7):

Se målet øverst i artiklen

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer