2 min læsningArteta med opfordring til Arsenals fans: Glem ikke perspektiverne

I Arsenal har de gang i klubbens bedste sæson i adskillige sæsoner, og selvom sidste rundes nederlag til Manchester City gjorde ondt, så bør de se på de større perspektiver, formaner manager Arteta.

2 min læsning
Arsenal-manager, Mikel Arteta, beder Arsenals fans om at bevare perspektiverne på en sæson, som allerede har sikret dem Champions League.
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Arsenal har for længst sikret sig Champions League-fodbold i næste sæson.

Det er første gang, siden 2015-16-sæsonen, at Arsenal er sluttet i Premier Leagues top-4, og selvom mesterskabet så småt begynder at være gledet dem af hænde, så har det været en god sæson.

Det mener i hvert fald manager, Mikel Arteta, der forud for sæsonen havde købt det nuværende scenarie, og det samme gælder for næste sæson.

– Vi ville alle sammen tage det, hvis vi næste sæson kunne være i samme position. Derfor må vi ikke glemme perspektiverne.

– Der er mange folk, der har gjort et fantastisk arbejde for, at vi er i den position, som vi er i nu. Med seks kampe igen er vi allerede kvalificeret til Champions League.

– Det er ikke sket i mere end et årti i den her fodboldklub, og vi er det yngste hold i ligaen. Vi er stadig skuffede [over nederlaget til Manchester City], og vi accepterer det ikke. Vi vil have mere, siger Mikel Arteta til Sky Sports.

Mål og Highlights: Se Manchester City give sig selv overhånden i mesterskabskampen mod Arsenal

Arsenal møder tirsdag aften sine kriseramte naboer fra Chelsea, og en sejr her vil foruden et ekstra pres på Manchester City stort set sikre Arsenal andenpladsen i Premier League.

Drømmen om at slutte helt på toppen er dog langt fra forsvundet hos ‘The Gunners’.

– Det er det bedste mantra, vi kan have; at gå efter det, vi vil have og slutte sæsonen på den rette måde og forsøge at vinde Premier League.

– Det her er, uden skyggen af tvivl, den mest konkurrencedygtige liga, jeg har set i 22 år, og vi er helt med fremme. Jeg er meget stolt af spillerne og meget stolt af klubben og alle dem, der hver dag bidrager, lyder det fra Mikel Arteta.

Arsenal har, foruden Chelsea, resterende kampe mod Newcastle, Brighton, Nottingham Forest og Wolves.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer