1 min læsningNapoli misser sensationelt første matchbold

Napoli kunne søndag sikre klubbens tredje italienske mesterskab, men sent i kampen smed de føringen mod naboerne fra Salernitana.

1 min læsning
Italienske Napoli missede sin første matchbold i kampen om at blive italienske mestre, da de kun fik 1-1 hjemme mod Salernitana.
Foto: Andreas Solaro/AFP/Ritzau Scanpix

Det er stadig bare et spørgsmål om tid, men det blev ikke søndag.

Napoli kunne søndag sikre sig klubbens bare tredje Scudetto, men til trods for at voldsomt overtag i både spil og chancer, så snublede de mod Salernitana, som kunne tage 1-1 med de 50 kilometer mod syd.

Napolitanerne havde svært ved at åbne Salernitana op, men efter godt en times spil lykkedes det alligevel.

Med sin bare anden sæsonscoring var det den uruguayanske forsvarsspiller, Mathias Olivera, der dukkede op på et hjørnespark, og med en listig hovedstødsafslutning snød han mexicanske Guillermo Ochoa i Salernitana-målet.

Med en boldbesiddelse på cirka 75 procent lod sejren og dermed mesterskabet bare ud til at være et dommerfløjt væk, men senegalesiske Boulaye Dia ville det anderledes.

Med seks minutter tilbage af kampen lavede han tunnel på Victor Osimhen på kanten af Napoli-feltet, og med en følt venstrebensafslutning lagde han smukt bolden ind ved fjerneste målstolpe.

Flere mål blev det ikke til, og dermed må Napoli formentlig vente til torsdag, før Scudettoen bliver endegyldigt sikret. Her møder de på udebane Udinese.

Napoli har 18 point ned til Lazio på Serie A’s andenplads og 20 point ned til Juventus på tredjepladsen. Hvis Juventus senere søndag slår Bologna, så kræver det igen en sejr, hvis Napoli skal blive mestre torsdag.

Napoli kan dog også få hjælp udefra, da både Lazio og Juventus allerede spiller onsdag. Hvis de begge to sætter point til mod henholdsvis Sassuolo og Lecce, så bliver Napoli mestre uden at spille.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer