Mål og Highlighst: Se City slå ind på mesterskabskurs med sejr over Fulham

Manchester City kunne for første gang siden november overtage førstepladsen i Premier League, da de søndag gæstede Fulham.

Mål og Highlights fra kampen i Premier League mellem Fulham og mestrene fra Manchester City.

Manchester City gav sig selv et par matchbolde, da de i sidste runde slog mesterskabsudfordrerne fra Arsenal.

Søndag kunne de så spille sig forbi Arsenal, da de gæstede en anden London-klub – nemlig Fulham.

Den mission fik de forsvarende mestre en perfekt start på, da Erling Haaland med sin ligacoring nummer 34 bragte City foran 0-1 allerede efter tre minutters spil. Dermed tangerede Haaland med seks resterende kampe rekorden for flest Premier League-scoringer i en sæson.

Efter et kvarters spil svarede Fulham dog igen, da Carlos Vinicius udlignede til 1-1, men Julian Alvarez blev matchvinder allerede inden pausen, da han på et flot langskudsmål gjorde det til slutresultatet 1-2.

Fulham 0-1 Manchester City (Erling Haaland, straffe, 3′):

Fulham 1-1 Manchester City (Carlos Vinicius, 15′):