Europæisk Fodbold

Grønbæk udgik skadet før pausen i Bodø/Glimts første pointtab

Endnu er der intet nyt om omfanget af den ankelskade, som sendte Albert Grønbæk ud af Bodø/Glimts pointtab til Brann lørdag.

Bodø/Glimt tabte lørdag hjemme til danskerklubben Brann , og ALbert Grønbæk måtte udgå med en ankelskade inden pausen.

Fem danskere startede på banen, men allerde kort før pausen blev de fem reduceret til fire.

Hjemme på Aspmyra Stadion tog Bodø/Glimt imod Brann, og det var en kamp, hvor de gæstende oprykkere først i overtiden måtte strække gevær og indkassere en udligning til slutresultatet 2-2.

Brann bragte sig allerede efter et kvarters spil foran ved 18-årige Niklas Wassberg. Ét minut før pausen måtte danske Albert Grønbæk lade sig udskifte som følge af det, der lignede en semi-alvorlig ankelskade.

I samme minut som Grønbæks udskiftning udbyggede Bård Finne Brann-føringen til 0-2.

Ved pausen blev Bodøs anden dansker i startopstillinge, Adam Sørensen, også pillet ud.

Med 12 minutter tilbage af kampen reducerede Eliteserien-topscoreren, Amahl Pellegrino, for hjemmeholdet, og i fire minutters overtid sørgede selvsamme Pellegrino så også for, at de trods alt kunne holde ét point i Nordnorge, da han udlignede til slutresultatet 2-2.

For de gæstende oprykkere fra Bergen startede både Svenn Crone, Japhet Sery Larsen og Frederik Børsting på banen.

Det uafgjort resultat er Bodø/Glimts første pointtab i denne sæson, og den sene udligning lørdag gør, at de holder fast i førstepladsen i Eliteserien. Den havde Brann nemlig overtaget med en sejr, men danskerklubben fra Bergen må nu i stedet tage til takke med en andenplads.