Mål og Highlights: Se Fredericia lægge pres på Hillerød med sejr

FC Fredericia er inde i en særdeles god stime, og lørdag gik det ud over Hillerød.

FC Fredericia logo

Fem sejre i træk blev lørdag udvidet til en stime på seks sejre.

FC Fredericia har endnu til gode at sætte point til i NordicBet Ligaens nedrykningsgruppe, og lørdag gik det ud over nedrykningsgruppens tophold – oprykkerne fra Hillerød.

Midtvejs i første halvleg omsatte Nicklas Røjkjær et straffespark for gæsterne fra Fredericia, mens den unge Hillerød-forsvarsspiller, Gregers Lauritzen-Arndal i anden halvleg var uheldig at gøre det til 0-2. En overtids-reducering fra Essam Salamoun til 1-2 ændrede ikke på, at de jyske gæster tog alle tre point med fra Nordsjælland.

Med fem kampe tilbage er FC Fredericia nu kun ét point fra Hillerød på nedrykningsgruppens førsteplads, mens nedrykningsspøgelset for længst er fløjet videre fra de to klubber.