2 min læsningPep Guardiola inden slutfase i Premier League: De kommer ikke til at give op

Manchester City er favoritter til at genvinde Premier League-titlen, efter de fik en 4-1-sejr over deres nærmeste rivaler fra Arsenal.

2 min læsning
Soccer Football - Champions League - Quarter Final - First Leg - Manchester City v Bayern Munich - Etihad Stadium, Manchester, Britain - April 11, 2023 Manchester City manager Pep Guardiola before the match REUTERS/Molly Darlington

Efter Manchester City onsdag vandt med hele 4-1 over topholdet fra Arsenal, tyder meget nu på, at de er på vej til at genvinde mesterskabet.

Men selvom Manchester City lige nu ligner et hold, der ikke kan tabe og bare cruiser derudaf, så føler manager Pep Guardiola sig endnu ikke sikker på Premier League-titlen.

Det fortalte han på det obligatoriske pressemøde, forud for Manchester Citys opgør mod Fulham søndag.

– Jeg kender Mikel (Arteta, red.) rigtig godt, og spillerne ved, at Arsenal ikke kommer til at give op. Arsenal har allerede sikret sig kvalifikation til Champions League, så de vil ikke give op på mesterskabet.

– Hvis vi kommer 10 point foran, så vil jeg sige, at det næsten er sikkert (at de vinder, red.), men realiteten er, at vi lige nu er to point bag dem. Vi har to kampe i hånden, men vi skal være respektfulde over for de to hold vi mangler – West Ham og Brighton – og vinde dem, sagde Guardiola.

På trods af, at Arsenal på det seneste ikke har fået de resultater, de tidligere har fået i sæsonen, så mener Guardiola, at det hurtigt kan vende, og at City kan stå i samme situation.

Følg Campo på Facebook

– Hvad der sket for Arsenal på det seneste – tre uafgjorte og et nederlag – kan også ske for os.

– Om det er umuligt? Nej, på ingen måde. Det er meget muligt. Vi kan smide point, hver eneste runde. Det skal vi være opmærksomme på. Så vil det også være nemmere for os ikke at smide point, fortalte Guardiola.

De lyseblå fra Manchester er aktuelt to point bag Arsenal, men har også spillet to kampe mindre end London-klubben. Mens City spiller ude mod Fulham søndag, spiller Arsenal næste kamp tirsdag, hvor et skuffende Chelsea-mandskab kommer på besøg.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer