1 min læsningUnited-profil lover store ting: Næste sæson kæmper vi med om titlen

Manchester United har præsteret flot i Premier League i indeværende sæson - men ifølge brasilianske Antony kan man forvente mere i næste sæson.

1 min læsning
Antony lover, at manchester United kommer til at kæmpe med om mesterskabet i næste sæson.
Foto: Molly Darlington/Reuters/Ritzau Scanpix

Et trofæ og mulighed for en mere.

Erik ten Hag har gang i en flot debut-sæson i Manchester United, hvor Carabao Cup-trofæet allerede er i hus, mens FA Cup-titlen kan sættes i trofæskabet den 6. juni, hvor Manchester City venter i finalen.

Klubbens driblestærke højrekant, Antony, har også fået smag for trofæ-høsten, og det at have været med til at hente Uniteds første trofæ i seks år har givet Antony tro på meget mere.

I et interview til klubbens hjemmeside lover brasilianeren således, at man kommer til at kæmp med i Premier Leagues øverste top i næste sæson.

– Vi kender til vores kvalitet, og vi er i stand til at kæmpe med om Premier League-titlen i næste sæson, siger Antony og understreger, at der er masser at bygge videre på fra indeværende sæson.

– I denne sæson har vi vist, hvad vi er i stand til. Det er en sæson med tilpasning, efter vi har fået ny manager og nye spillere. Når alt er faldet på plads, så skulle vi gerne være i position til at kæmpe om en titel, forklarer han.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

For nu handler det om at komme i mål i indeværende sæson, hvor FA Cup-trofæet stadig er inde for rækkevidde, og hvor en top fire-placering i Premier League endnu ikke er sikret.

Allerede torsdag aften kan Manchester United tage et stort skridt i retning mod Champions League-billetten, når de gæster de direkte konkurrenter om de Champions League-givende pladser, Tottenham.

Du kan følge kampen direkte på See og Viaplay fra klokken 21:15.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer