1 min læsningMål og Highlights: Se Newcastle lave endnu en opvisning i storsejr over Everton

Det var top mod bund, da nedrykningskandidaterne fra Everton torsdag aften fik besøg af top fire-aspiranterne Newcastle.

1 min læsning
Everton, Newcastle, Premier League
Soccer Football - Premier League - Everton v Newcastle United - Goodison Park, Liverpool, Britain - April 27, 2023 Everton's Idrissa Gueye in action with Newcastle United's Joelinton REUTERS/Carl Recine EDITORIAL USE ONLY.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation.No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Efter onsdagens resultater i Premier League, røg Everton under nedrykningsstregen. De havde derfor brug for point i kampen mod Newcastle. Det blev det dog ikke til.

Efter godt spil af Everton i kampens åbning, var det topholdet fra Newcastle, der bragte sig foran. I anden halvleg gjorde Joelinton det til 2-0, mens Callum Wilson kort efter blev dobbelt målscorer med en flot kasse.

Kort efter scorerede Dwight McNeil et spidsfindigt mål, da han satte den ind direkte på hjørnespark, men bare minuttet efter stod Alexander Isak for en vanvittig solotur langs baglinjen, inden han lagde bolden tilrette for Jacob Murphy og 4-1.

Everton 0-1 Newcastle (Callum Wilson, 28′):

Everton 0-2 Newcastle (Joelinton, 72′):

Everton 0-3 Newcastle (Callum Wilson, 75′):

Everton 1-3 Newcastle (Dwight McNeil, 80′)

Everton 1-4 Newcastle (Jacob Murphy, 81′):

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer