2 min læsningNyudnævnt Tottenham-vikar efter ydmygelse: Jeg tror på truppen

Cristian Stellini var ellers udvalgt som midlertidig manager i Tottenham, men efter kun fire kampe i spidsen blev italieneren fyret.

2 min læsning
Soccer Football - Premier League - Everton v Tottenham Hotspur - Goodison Park, Liverpool, Britain - April 3, 2023 Tottenham Hotspur manager Cristian Stellini and coach Ryan Mason REUTERS/Carl Recine EDITORIAL USE ONLY.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation.No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Det blev ikke til en heltefortælling for Cristian Stellini, der ellers havde fået lov at agere manager i Tottenham resten af sæsonen.

Stellini var assistenttræner, da Antonio Conte var Tottenham-manager, og derfor var det naturligt, at netop Stellini tog over ved roret, da Conte blev smidt på porten.

Italienske Stellini fik dog kun fire kampe som manager hos den ‘liljehvide’ klub fra Nordlondon, før han selv fik sparket – fyringen faldt i kølvandet på ydmygelsen imod Newcastle, hvor Tottenham altså tabte med cifrene 6-1.

Nu er det Ryan Mason, der har fået chancen for at lede sin tidligere klub – Mason har tidligere ageret midlertidig manager hos Tottenham, da José Mourinho blev fyret.

Og den tilbagevendende Tottenham-vikar har ikke tænkt sig at spilde tiden i managersædet:

– Vi har en stor, stor kamp på torsdag og selvfølgelig var det skuffende i søndags (mod Newcastle), så jeg forventer en reaktion fra alle, der har noget med klubben at gøre, fortæller Mason til Sky Sports.

Og da vikaren bliver spurgt ind til sit eget perspektiv på de kaotiske dage, det har været i Tottenham, er svaret klart:

– Jeg føler mig komfortabel, og det bare en del af det at arbejde med fodbold, tror jeg. Jeg skal være klar, og det er jeg – det er jeg slet ikke i tvivl om. Jeg er helt klar, forklarer han og fortsætter:

– Én ting jeg vil sige, er, at jeg tror på truppen, og jeg tror på den her fodboldklub, slutter Mason.

Tottenham opretter supporterråd

Torsdag aften tager Tottenham imod Manchester United, når de skal forsøge at slå tilbage efter et ydmygende nederlag.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer