Premier League

Tottenham-spillere med flot gestus efter ydmygelse mod Newcastle

Tottenham-spillerne vil nu kompensere de tilskuere, der havde taget den lange vej til Newcastle for at se deres hold blive ydmyget.

Tottenhams fans kan se frem til at spillerne betaler for billetten til Newcastle
Foto: Ritzau Scanpix / Reuters/Lee Smith

Tottenham-spillerne ved godt selv, at den var helt gal.

I weekendens kamp mod Newcastle lukkede holdet fra Nordlondon hele seks mål ind i kampens første 21 minutter, så de i sidste ende tabte 6-1.

Nu har Tottenham-spillerne tænkt sig at betale tilbage – i bogstaveligste forstand!

Tottenhams spillertrup er nemlig gået sammen om at tilbagebetale de fans, som søndag tog den lange vej til det nordøstlige England.

– Som trup forstår vi jeres frustrationer og jeres vrede. Det var ikke godt nok. Vi ved, at ord ikke er nok i situationer som denne, men tro os; sådan et nederlag gør ondt.

– Vi værdsætter jeres støtte både hjemme og ude, og med det in mente vil vi tilbagebetale fans prisen for deres kampbillet fra St. James’ Park (Newcastles hjemmebane, red.).

Mål og Highlights: Se det totale Tottenham-kollaps, da Newcastle vandt med 6-1

– Vi ved godt, at det ikke ændrer på det, der skete i søndags, og vi vil give alt for at gøre det godt igen mod Manchester United torsdag aften, hvor jeres støtte vil betyde alt for os. Sammen – og kun sammen – kan vi bevæge os fremad, lyder det i den officielle udmelding fra Tottenham-spillerne.

Fadæsen på St. James’ Park søndag endte også med at være bekostelig for Tottenhams midlertidige manager, Cristian Stellini, der mandag aften blev sat fra bestillingen.

Officielt: Tottenham fyrer midlertidig træner – Helt uacceptabelt!

Ligesom det var tilfældet, da Tottenham i 2021 fyrede José Mourinho, er det nu 31-årige Ryan Mason, der midlertidigt har overtaget taktstokken i den kriseramte storklub.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P