1 min læsningLampard afslører ny nedtur: Chelsea-profiler færdig for sæsonen

Det er et par værdifulde herrer Chelsea-manageren må undvære resten af sæsonen, afslørede han tirsdag på pressemødet forud for opgøret mod Brentford.

1 min læsning
Chelsea Logo

Nedturen fortsætter for Chelsea.

Reece James og Mason Mount kommer forventeligt først i aktion efter sommerferien. Det har klubbens manager, Frank Lampard, netop meddelt på tirsdagens pressemøde.

– Reece James vil være utilgængelig resten af ​​sæsonen og Mason Mount det samme. Han kan måske spille den sidste kamp, ​​men det er usandsynligt. Det er selvfølgelig skuffende for os.

Chelsea har lidt store tab i såvel Premier League, hvor klubben lige nu kun er placeret på en 11. plads, og den vikarierende manager Lampard formåede heller ikke at få klubben i Champions League-semifinalen.

Her tabte klubben til Real Madrid. Nu ser det ud til at Lampards sidste tid kommer til at gå med at forberede næste sæson.

– Reece havde en baglårsskade i midtugen, men han kom igennem det og fik så en scanning. Og han er ude.

Følg Campo på Facebook

– Mason har båret på en bækkenskade i et stykke tid. Han skal have en mindre operation og derefter have en fire ugers bedring.

Reece James har været en af de store profiler for Chelsea i indeværende sæson, selvom han døjede med en skade i efteråret.

Chelsea FC møder Brentford onsdag i Premier League.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer