NordicBet Ligaen

Mål og Highlights: Se Helsingør sejre i udskudt halvleg mod Næstved

NordicBet Liga-kampen mellem FC Helsingør og Næstved blev oprindeligt aflyst i pausen fredag den 14. april som følge af et dødsfald på tribunen. Tirsdag blev kampen spillet færdig.

FC Helsingør logo

FC Helsingør-ildsjælen Tom Lund Ewald afgik fredag den 14. april ved døden i pausen mellem FC Helsingør og Næstved.

Ved pausestillingen 1-0 til det nordsjællandske hjemmehold blev kampen aflyst, og tirsdag aften, kort efter at Tom Lund Ewald var blevet bisat, blev kampen mellem de to sjællandske mandskaber færdigspillet.

Gæsterne fra Næstved udlignede til 1-1 kort inde i den genoptagne kamp, men straks efter bragte Helsingør sig på 2-1. Kort efter blev det også til 3-1, og selvom Næstved reducerede til 3-2, så kvalte Helsingør igen spændingen ved at udbygge føringen bare ét minut senere.

Det fik Næstved aldrig svaret igen på, og dermed måtte sydsjællænderne tage fra Nordsjælland med et 4-2-nederlag.

Se målene fra den udskudte halvleg i videoen over artiklen.