2 min læsningBrighton forlænger med irsk stjerneskud

Han er braget ind på scenen på et i forvejen godt kørende Brighton-mandskab, og nu bliver unge Evan Ferguson belønnet.

2 min læsning
Premier League-klubben Brighton har tirsdag præsenteret en kontraktforlængelse med klubbens unge irske stjernefrø Evan Ferguson.
Foto: Brighton & Hove Albion FC

Han debuterede i februar sidste år.

Efterfølgende gik der 27 kampe i Premier League, før han igen kom på banen, og siden har han taget ligaen med storm.

18-årige Evan Ferguson har tirsdag underskrevet en kontraktforlængelse med Brighton, som nu har papir på den unge irske angriber helt til 2028.

– Evans kontraktforlængelse er fantastisk nyt. Han træner og spiller som en seniorspiller med mange års erfaring, og han er blevet en vigtig del af truppen.

– Målet er at hjælpe ham til at blive en af de stærkeste angribere i Europa, lyder det ambitiøst fra Brighton cheftræner Roberto De Zerbi.

Evan Ferguson blev skiftet ind i Brightons kampe mod Southampton og Arsenal i 17. og 18. spillerunde i denne sæson, og da han til trods for mindre end en halv time på banen mod Arsenal scorede, fik han chancen fra start i det efterfølgende opgør mod Everton.

Mål og Highlights: Se Manchester United sparke sig i FA Cup-finalen efter straffesparkssejr over Brighton

Her takkede han for tilliden ved både at score og lægge op til et mål. Det gav ham endnu en plads i startopstillingen i den efterfølgende kamp, hvor han med en assist bidrog til 3-0-sejren over Liverpool.

Efterfølgende er det blevet til yderligere to scoringer i Premier League, og i alt er det blevet til otte scoringer i 19 kampe for Brighton i denne sæson.

Evan Ferguson kom til Brighton fra irske Bohemians i vinteren 2021, og efter halvanden sæson hos klubbens U23-mandskab blev han forud for denne sæson rykket op i Premier League-truppen.

Kontraktforlængelsen til 2028 giver foruden det, man må antage er en klækkelig lønforhøjelse, yderligere to sæsoner for Ferguson i den sydengelske havneby.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer