3F Superligaen

Bjelland trods 0-2-føring: Selvfølgelig er jeg tilfreds med ét point

Lyngby var mandag godt igang med at åbne nedrykningskampen på vid gab, men de smed 0-2-føringen mod OB.

Lyngby-forsvarer Andreas Bjelland var kampen taget i betragtning tilfreds med et point efter 2-2 på udebane mod OB.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Med en 0-2-føring i Odense mandag aften, så nedrykningskampen ud til at blive tættere, end selv de mest optimistiske Lyngby-fans havde turede håbe på.

De 13 point Lyngby havde til redning ved vinterpausen så ud til at blive barberet ned til bare tre, men så gik oprykkerne i stå.

Føringen blev formøblet, og da OB med 14 minutter tilbage udlignede til 2-2, så det for Lyngbys vedkommende mest af alt ud til at blive en kamp om at undgå nederlag.

Oprykkerne fik dog kørt 2-2-resultatet hjem, og det var der efterfølgende tilfredshed med.

– Ja selvfølgelig er jeg [tilfreds med] det. Vi ville gerne have haft tre [point], vi kom herover for at få tre point, og når man er foran 2-0 i en fodboldkamp i anden halvleg, så skal man være skuffet, så selvfølgelig er vi det, men når det udvikler sig på den måde så [..] Ja vi må hjem og se på det. Lige nu har jeg lidt blandende følelser, lød det umiddelbart efter kampen fra en tydeligt splittet Andreas Bjelland.

Selvom mange nok vil anskue mandagens kamp som to tabte Lyngby-point, så kan man også vende den om og sige, at Lyngby hentede ét point på AC Horsens.

Mål og Highlights: Gummiben hos Lyngby sikrer OB-comeback i pointdeling

Hos oprykkerne er der dog stadig optimisme frem mod sæsonens sidste seks kampe.

– Vi har gjort det godt i det her forår, vi skal fortsætte. Vi skal ikke bruge så meget tid på de andre, det får vi ikke en skid ud af. Vi skal bruge tid på os selv og se frem mod den næste kamp og tage én kamp ad gangen og være røvsyge og røvkedelige, tænke på os selv og stå sammen som hold, så er jeg sikker på, at vi nok skal overleve, lyder det fra Bjelland.

Lyngby slutter sæsonen med en udekamp mod det, der ligner deres direkte konkurrenter i kampen om overlevelse – AC Horsens.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P