1 min læsningIsaksen styrede showet i Horsens: Gør sig klar til sommersalg

Gustav Isaksen viste sig fra sin bedste side søndag eftermiddag, da han lavede et mål og var kraftigt involveret i det andet, i FCM's 2-0-sejr.

1 min læsning
FCM jubel ved Gustav Isaksen (FCM 11) under Superligakampen mellem AC Horsens og FC Midtjylland i Horsens søndag den 23. april 2023.. (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)

FC Midtjylland stiler mod syvendepladsen, mens Horsens forsat er indblandet i bunddramaet.

Det er, hvad vi kan tage med fra opgøret mellem de to, efter FCM tog en 2-0-sejr med i bagagen fra Horsens i en kamp, hvor Gustav Isaksen løb med overskrifterne.

Isaksen afsluttede et fint angreb i første halvleg, men uheldigvis for Ulvene sendte han bolden på stolpen. Uheldet blev dog hurtigt til held, da bolden gik fra stolpen og direkte ud på en sagesløs James Gomez, der sendte kuglen i eget mål.

Efter pausen kom Horsens bedre med, og fik også et mål korrekt annulleret for offside. Kort efter var Isaksen på spil i den anden ende igen.

Den brandvarme kantspiller udnyttede sløset forsvarsspil af Horsens, og sendte en friløber stensikkert i nettet.

Dermed fik han gjort god reklame for sig selv, hvilket han gjorde på en meget god dag, da Discovery+ inden opgøret kunne berette om, at Lazio angiveligt skulle have sendt en mand til Horsens, for netop at holde øje med unge Isaksen.

Med sejren er FCM oppe på 38 point, mens Horsens forsat er på 26 point – seks point foran AaB og Lyngby, der befinder sig under stregen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer