1 min læsningMål og Highlights: Se Hoffenheim sætte flot stime over styr trods Dolbergs første Bundesliga-scoring mod Köln

Kasper Dolbergs scoring i slutminutterne var slet ikke nok, da Hoffenheim tabte 3-1 mod FC Köln på eget græs. Se mål og highlights i artiklen.

1 min læsning
Soccer Football - DFB Cup - Round of 16 - RB Leipzig v TSG 1899 Hoffenheim - Red Bull Arena, Leipzig, Germany - February 1, 2023 TSG 1899 Hoffenheim's Kasper Dolberg celebrates scoring their first goal with Andrej Kramaric REUTERS/Annegret Hilse DFB REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO.

Hoffenheim formåede ikke at gøre det til fem ubesejrede kampe i streg, da dansker-kolonien lørdag tabte med 3-1 hjemme mod FC Köln.

I første halvleg så det allerede sort ud for Hoffenheim, der ikke havde en eneste dansker med fra start, og som i øvrigt slet ikke havde Thomas Delaney med i truppen. De kunne nemlig gå til pause nede med 2-0.

I anden halvleg blev det også til 3-0, inden Kasper Dolberg med sin første Bundesliga-scoring pyntede på resultatet for de blå. Resultatet betyder, at Hoffenheim er at finde på ligaens 14. plads og stadig skal orientere sig over skulderen for ikke at komme i problemer med nedrykning.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer