3F Superligaen

Mål og Highlights: Se Ramkilde redde AaB i de døende minutter mod Silkeborg

AaB jagter point og overlevelse i Superligaen, mens Silkeborg stiler efter en syvendeplads og Europa-playoff kamp, da holdene fredag aften mødtes på JYSK Arena. Se højdepunkter fra opgøret her.

Silkeborg, AaB, Superligaen
Superligakampen mellem Silkeborg IF og AaB i Silkeborg fredag den 21. april 2023

Med syv point op til stregen og kun syv kampe tilbage, inden Superligaen går på sommerferie, havde AaB kniven for struben. Derfor var de også, på trods af en udebanekamp mod Silkeborg, næsten tvunget til at sejre på kunstgræsset.

Midtvejs i første halvleg kom forløsningen for nordjyderne, da Daniel Granli flot sparkede bolden i kassen, og bragte AaB foran. Men blot to minutter senere udlignede Silkeborg på mål af Alexander Busch og det var igen status quo. Kort før pausen tilkæmpede Tonni Adamsen sig et straffespark, som han selv eksekverede sikkert.

Anden halvleg var ganske chancefattig, inden der i de sidste minutter af kampen kom dramatik, da indskiftede Marco Ramkilde sparkede bolden i kassen via overliggeren. Dermed blev det til pointdeling og håbet lever endnu for AaB. Men det bliver mindre, for hver sejr de ikke får.

Silkeborg 0-0 AaB (Kristoffer Pallesen rammer overliggeren, 15′)

Silkeborg 0-1 AaB (Daniel Granli, 24′):

Silkeborg 1-1 AaB (Alexander Busch, 26′)

Silkeborg 2-1 AaB (Tonni Adamsen, 42′):

Silkeborg 2-2 AaB (Marco Ramkilde, 89′):

Se målet i videoen øverst i artiklen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P