1 min læsningMål og Highlights : Se Arsenal lave vanvittigt comeback i dramatisk afslutning

Arsenal skal forsøge at holde Manchester City på afstand, når de fredag aften tørner sammen med bundproppen fra Southampton.

1 min læsning
Arsenal, Southampton, Premier League
Arsenal's Brazilian midfielder Gabriel Martinelli (C) runs with the ball during the English Premier League football match between Arsenal and Southampton at the Emirates Stadium in London on April 21, 2023. (Photo by Adrian DENNIS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time.No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time.No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /

Det var to hold fra hver sin ende af tabellen, der fredag mødtes på Emirates Stadium, da topholdet fra Arsenal tog imod bundproppen Southampton.

Allerede efter 25 sekunder startede nedturen for hjemmeholdet, da Aaron Ramsdale lavede en kæmpefejl og gav bolden væk til Carlos Alcaraz, der sikkert sparkede den ind til 1-0. Efter et kvarter udbyggede bundholdet føringen, da den tidligere Arsenal-spiller Theo Walcott satte bolden i kassen. Kort efter kom Arsenal dog på tavlen, da Gabriel Martinelli scorede på forarbejde af Bukayo Saka.

Efter et langt Arsenal-pres i anden halvleg var det alligevel Southampton, der bragte sig på 3-1, efter et hjørnespark. Med få minutter tilbage fik Martin Ødegaard givet Arsenal kunstigt åndedræt, da han reducerede til 2-3. Bare to minutter efter udlignede Bukayo Saka til fansenes store glæde, men de ville have mere.

Det fik de dog ikke trods flere gode Arsenal-muligheder i overtiden. Nu er matchboldene givet videre til Manchester City, der er fem point bag Arsenal, men har to kampe i hånden.

Arsenal 0-1 Southampton (Carlos Alcaraz, 1′):

Arsenal 0-2 Southampton (Theo Walcott, 14′)

Arsenal 1-2 Southampton (Gabriel Martinelli, 20′):

Arsenal 1-3 Southampton ( Duje Caleta-Car, 66′):

Arsenal 2-3 Southampton (Martin Ødegaard, 88′):

Se målet øverst i artiklen.

Arsenal 3-3 Southampton (Bukayo Saka, 90′):

Se målet øverst i artiklen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer