2 min læsningEriksen revser holdkammeraterne: Så taber man selvfølgelig!

Manchester United blev torsdag ekspederet ud af Europa League efter en præstation i Sevilla, som var adskillige niveauer under det, som klubben forventer af sig selv.

2 min læsning
Christian Eriksen mener, at manchester united begik for mange fejl mod Sevilla, og så taber man selvfølgelig lyder kritikken fra danskeren.
Foto: Jose Breton/AP/Ritzau Scanpix

Manchester United er ude af Europa for denne omgang.

Det er konstateringen dagen derpå for de Røde Djævle, efter de torsdag leverede en alt andet en godkendt præstation i Sevilla, hvor de på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán tabte med hele 3-0.

De tre spanske scoringer kom efter tre mere eller mindre gigantiske brølere fra særligt Harry Maguire og målmand David de Gea, og den slags fejl er der, ifølge holdets danske midtbanespiller, ikke råd til.

– Vi mistede lidt vores ’coolness’ i opspillet, synes jeg. De gik i højt pres, og det håndterede vi ikke særlig godt. Vi lavede flere fejl, end vi normalvis gør, synes jeg. Uanset hvem modstanderen er, når man spiller som i dag og giver de chancer væk, så taber man selvfølgelig kampen, lød det efter kampen fra Christian Eriksen.

Nu handler det for Manchester United om at sikre sig en af de Champions League-givende pladser i toppen af Premier League-tabellen, hvor der stadig resterer otte kampe.

Ydmygelse i Sevilla: To kæmpekoks sender United ud af Europa League

I første omgang gælder det dog om at sikre sig en plads i FA Cup-finalen senere på foråret. Den skal sikres på søndag, hvor United møder Brighton i semifinalen på Wembley.

– Jeg tror alle fodboldspillere har haft en dårlig dag, og den næste dag er anderledes. Det er virkeligheden bare mentaliteten, der skal ændres. Vi ved, at det bliver en fuldstændig anden modstander, en helt anden stil, så fra i morgen (fredag, red.) vil fokus være på Brighton.

– Det kommer helt klart til at ændre vores følelser frem mod den næste kamp. Vi vi bevise, at vi er bedre end det, vi præsterede i dag (torsdag, red.). Vi vil give noget tilbage til fansene og til klubben, lyder det ovenpå skuffelsen i Andalusien fra Eriksen.

Manchester United er nu af tre omgange på bare fem år blevet sendt ud af de europæiske turneringer af Sevilla. I 2017/18-sæsonen var det fra Champions Leagues ottendedelsfinale, i 2019/20 var det i Europa League-semifinalen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer