2 min læsningAaB-træner før fredagskamp: Silkeborg har været uheldige

Den dårlige stime, som Silkeborg IF i øjeblikket er inde i, er ikke helt retvisende for holdets niveau, mener fredagens modstander.

2 min læsning
AaB's midlertidige cheftræmer, svenske Oscar Hiljemark, mener, at fredagens modstander fra Silkeborg har været uheldige med resultaterne på det seneste.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Silkeborg har ikke vundet en superligakamp siden den 5. marts.

Selvom de ikke umiddelbart er i fare for at rykke ud af Superligaen, så kan de dog blive trukket ind i nedrykningskampen, hvis de taber fredagens kamp mod AaB.

Hos fredagens modstander er respekten for Kent Nielsens hold dog stor, og AaB-cheftræner, Oscar Hiljemark, mener ikke, at de seneste resultater er 100 procent retvisende for Silkeborgs niveau.

– Det er en hård modstander, som har været lidt uheldige med resultaterne på det sidste, men det er stadig et ekstremt dygtigt fodboldhold, som spiller fodbold på en måde, der kræver, at vi sidder tæt på dem og fokuserer på det, vi skal gøre.

– Det er en utrolig hurtig bane. Bolden kommer hurtigt, og de er gode til at flytte bolden, og dygtige i deres omstillingsspil, når de får muligheden, så det handler om, at vi skal være skarpe, lyder det fra Hiljemark.

Efter sidste weekends resultater er AaB dumpet ned på sidste pladsen i Superligaens nedrykningsspil, og med syv kampe tilbage er sæsonen er en sejr i Silkeborg fredag mere eller mindre påkrævet.

Tidligere tysk landsholdsspiller valgt ind i AaB-bestyrelsen

– Som i de andre kampe vil jeg se, at vi kommer ud med et positivt mindset og angriber kampen, og at vi gør de ting, vi har talt om, og at vi viser den intensitet både med og uden bold, som vi gerne vil have. Jeg forventer, at vi kommer ud og viser, at vi vil være der og byder dem op til en kamp, som vi forhåbentlig vinder, lyder det fra den midlertidige svenske cheftræner hos nordjyderne.

AaB har endnu til gode at få point mod Silkeborg i denne sæson, hvor de to kampe i grundspillet er endt med henholdsvis en 3-1- og en 2-1-sejr til silkeborgenserne.

Faktisk skal man helt tilbage til februar 2020 for at finde den seneste AaB-sejr over Silkeborg.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer