3F Superligaen

Randers-spiller undgår karantæne – får medhold i protest

Randers FC har Carl Johansson tilbage i truppen til søndagens kamp mod Brøndby, da hans karantæne er blevet annulleret.

Randers FC har fået medhold i sin appel af det gule kort, som Carl Johansson fik i slutningen af kampen mod FC Nordsjælland.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Det lignede en helt fair tackling – og det var det også.

Sådan lyder vurderingen torsdag fra Fodboldens Disciplinærinstans, der tidligere på ugen har modtaget en protest fra Randers FC.

Kronjyderne indgav en protest over det gule kort, Carl Johansson med 30 sekunder tilbage af kampen mod FC Nordsjælland pådrog sig efter en tackling på FC Nordsjællands Emiliano Marcondes.

Kampen blev dømt af den cypriotiske dommer Antoniou Menelaos, og efter han har haft mulighed for at se situationen gengivet på video, er han enig i Randers FC’s vurdering.

Superligaen får udenlandske dommere

– Dommeren har oplyst, at han, efter gennemsyn af videodokumentationen, [mener], at der var tale om en ren tackling, hvor Randers FC-spilleren tydeligt spillede bolden. På den baggrund har dommeren oplyst, at der ikke burde være givet gult kort i situationen, lyder det i kendelsen fra Fodboldens Disciplinærinstans.

Hvordan fungerer karantæne og karantænepoint i fodbold

Med kendelsen nedsættes Carl Johanssons karantænepoint for det gule kort fra seks til nul, og dermed holder han sig med i alt 31 karantænepoint under de 36 point, der vil udløse sæsonens anden karantænedag for hans vedkommende.

Du kan se det fejlagtige gule kort i videoen over artiklen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P