Kvaratskhelia undskylder til Napoli-fans: Hårdt at se tårene i jeres øjne

Han har sammen med holdkammeraten Victor Osimhen været den helt store oplevelse i Serie A i denne sæson, men tirsdag følte Khvicha Kvaratskhelia trang til at undskylde.

Napolis Khvicha Kvaratskhelia brændte tirsdag aften straffespark i Champions League mo AC Milan, og nu undskylder han overfor Napolis fans.

Indtil tirsdag har sæsonen forløbet som en drøm, men tirsdag aften kom det første hak i tuden.

Efter en sand gennembrudssæson i Serie A stod Napolis Khvicha Kvaratskhelia med ti minutter tilbage af Champions League-kvartfinalen overfor AC Milan-målmand Mike Maignan.

Med bolden på straffesparkspletten sendte den georgiske superstjerne bolden mod sin egen venstreside, men den franske målmand havde læst ham og pillede forsøget.

Selvom Victor Osimhen tre minutter inde i overtiden alligevel fik udlignet til 1-1 for napolitanerne, så var det uafgjorte ikke nok, og derfor måtte Napoli se AC Milan snuppe billetten til semifinalen.

Efter kampen var den bare 22-årige georgier ikke sen til at undskylde overfor de syditalienske fans.

– Det er hårdt for mig at se jeres øjne fulde af tårer og indse, at jeg ikke kunne give jer glæde. Jeg vil gøre mit bedste for at lære fra dagens oplevelse.

– Jeg er dybt ked af det og helt og aldeles taknemmelig for den støtte, som jeg føler fra jer i hvert sekund! Jeg elsker er alle og lover, at vi vil komme stærkere tilbage. Der er mange kampe foran os, så drømmen lever videre, lød det fra Kvaratskhelia på instagram.

Selvom det altså ikke bliver til en europæisk triumf i denne omgang, så vil det være en sensation, hvis ikke der kommer sølvtøj til Napoli i denne sæson.

Med otte kampe tilbage i Serie A har Napoli nemlig 14 point ned til Lazio på andenpladsen.