1 min læsningKjær roser Leão: Kvaliteter ikke mange i Europa har

AC MIlan står overfor klubbens første Champions League-semifinale siden 2007, og det skyldes ikke mindst én af holdets offensive profiler.

1 min læsning
AC MIlans dansker, Simon Kjær, har store roser til holdkammeratern Rafael Leão, som har kvaliteter, ikke mange i Europa kan matche.
Foto: Alberto Pizzoli/AFP/Ritzau Scanpix

Han har lagt op til begge AC Milans mål i kvartfinalerne.

Portugisiske Rafael Leão leverede i tirsdagens kvartfinale mod Napoli en assist, som ikke mange spillere kunne have produceret, da han kort før pausen satte Olivier Giroud op.

Midt på egen banehalvdel opsnappede portugiseren bolden efter en mislykket tæmning fra fransk Tanguy Ndombele, og 11 sekunder senere lå bolden i nettet bag Alex Meret i Napoli-målet.

Fra portugiserens danske holdkammerat, landsholdsanfører Simon Kjær, er der da også store roser ovenpå tirsdagens kamp.

– Han er rigtig, rigtig dygtig. Han har nogle spidskompetencer, som ikke særlig mange har. Jeg synes, han er blevet mere moden i forhold til, da jeg kom, og han skal blive endnu mere moden, så han er mere ’consistent’ i, hvornår han er kampafgørende, selvom han rigtig tit er afgørende for os.

– Han har nogle kvaliteter, som jeg kan se få have i Europa. Han er rigtig dygtig, lyder det fra Simon Kjlær.

Med 1-1 i Napoli tirsdag går AC Milan videre med en samlet 2-1-sejr over napolitanerne, og dermed kan Simon Kjær se frem til noget, han ikke tidligere har prøvet.

– Det er min første semifinalen i Champions League i min karriere, det bliver fedt. Det bliver en fornøjelse og noget, jeg glæder mig helt vildt til. Så må vi se, hvem det bliver [imod], men skal vi ikke håbe på et derby, lyder det med henvisning til den kvartfinale, som AC Milan i semifinalen bliver parret med.

Her er det nemlig bysbørnene fra Inter, der onsdag får besøg af portugisiske Benfica, efter Inter vandt første opgør i Portugal 2-0.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer