2 min læsningKlopp om top-4 efter ’sæsonens bedste kamp’: Ikke så vigtigt

Liverpool udnyttede mandag, at både Newcastle og Tottenham tidligere i runden satte point til, og Jürgen Klopps mandskab tog med en storsejr over Leeds et rigtigt skridt i kampen om en plads i top-fire.

2 min læsning
Liverpool-manager Jürgen Klopp mener ikke, at det er specielt vigtigt, om klubben klarer sig ind i Premier Leagues top-4, der giver adgang til Champions League.
Foto: Molly Darlington/Reuters/Ritzau Scanpix

De har otte kampe tilbage, og i de otte kampe skal de indhente ni point.

Løbet om at nå ind i Premier Leagues top-fire er endnu ikke overstået for Liverpool og manager Jürgen Klopp, som mandag tog et stort skridt i den rigtige retning.

Efter 1-6-sejren over Leeds mandag var den tyske manager selvsagt tilfreds, men han nedspillede også vigtigheden af, at nå den top-fire placering, der giver Champions League-fodbold efter sommerferien.

– Jeg har ingen anelse om, om vi kan komme tæt på, men det er heller ikke så vigtigt, synes jeg. Jeg vil gerne se os med den samme lyst, passion og forståelse, som vi viste i dag (mandag, red.), sagde Jürgen Klopp efter kampen til Sky Sports.

Jürgen Klopp skal bare to sæsoner tilbage for at finde en slutspurt af dimensioner, da Liverpool sikrede sig en plads i top-fire med 26 point ud af 30 mulige i sæsonens sidste 10 kampe.

– Jeg tror, at problemet fra den sæson til denne sæson er, at [holdene over os] er en smule længere væk. Kampene er super-vigtige. Hvis ikke vi får noget med fra den her sæson, så er vi nødt til at bygge ovenpå de gode præstationer fra den her sidste del af sæsonen, lød det fra Klopp.

Mål og Highlights: Se Liverpool smadre Leeds med tenniscifre

Kampen mandag på Elland Road er formentlig en af de kampe, som Klopp gerne vil bygge videre på.

– Jeg er virkelig glad for kampen. Vi fremprovokerede en masse fejl, scorede sensationelle mål, og genpresmæssigt var det det bedste i årtier. Min yndlingsdel var i det 92. minut, hvor fire spillere jagtede den stakkels dreng fra Leeds, der havde bolden. Jeg synes, at det er den bedste kamp, vi har spillet i denne sæson på forskellige parametre.

Liverpool kan resten af sæsonen koncentrere sig om Premier League, hvor der resterer otte kampe.

Liverpools resterende kampe i Premier League 2022-23:

Nottingham Forest (H)
West Ham (U)
Tottenham (H)
Fulham (H)
Brentford (H)
Leicester (U)
Aston Villa (H)
Southampton (U)

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer