1 min læsningReal Madrid har to profiler tilbage til returopgør mod Chelsea

I weekendens opgør mod Cadiz sparede Real Madrid et par af sine største profiler, men de er tilbage i truppen frem mod kampen mod Chelsea.

1 min læsning
Real Madrid har to profiler tilbage til returopgøret i Champions League mod Chelsea, hvor både Vinicius Junior og Toni Kroos er tilbage.
Foto: Pau Barrena/AFP/Ritzau Scanpix

Real Madrid er kommet fra sine seneste to kampe med 2-0-kampe.

Lørdag gav Carlo Ancelotti en tiltrængt pause til både Toni Kroos og Vinicius Junior, men det holdt ikke de spanske mestre fra at besejre Cadiz på udebane.

Begge Real Madrid-profilerne startede onsdagens opgør på Bernabeu mod Chelsea, og når de forsvarende Champions League-vindere tirsdag tager til Stamford Bridge til returopgøret, vil de begge atter være at finde i spaniernes trup.

Særligt Vinicius Junior er der i denne sæson trukket store veksler på i Real Madrid, og målt på spilleminutter er han med afstand den Real Madrid-spiller, der har spillet mest i denne sæson, mens det kun er Eduardo Camavinga og Federico Valverde, der med to og én kampe har spillet flere kampe end Vinicius Juniors 45 kampe.

Real Madrid går til Champions League-opgøret mod Chelsea med en 2-0-sejr i bagagen, og således har de allerede et halvt ben i semifinalen, hvor de efter alt at dømme skal op mod en ny modstander fra England, da Manchester City har en 3-0-sejr i deres første opgør mod Bayern München.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer