Mål og Highlights: Se Stage og Werder tabe til stærke Freiburg

For anden kamp i streg startede Jens Stage på banen for Werder Bremen, der dog ikke fik point ud af anstrengelserne mod Freiburg.

Werder Bremen Logo

Jens Stage ser ud til at have generobret sin plads i Werder Bremens startopstilling.

Søndag hjalp det ikke det store, da den nordtyske traditionsklub tabte 1-2 hjemme til Freiburg.

Efter en målløs første halvleg var det ellers hjemmeholdet fra Bremen, der to minutter inde i anden halvleg bragte sig foran 1-0, da Maximilian Philipp fandt vej til netmaskerne.

Den føring holdt dog kun i 20 minutter, og så gik det stærkt. Først udlignede Roland Sallai til 1-1, og fire minutter senere bragte Lucas Holer Freiburg på 1-2.

Fire minutter efter Freiburgs føringsmål blev Jens Stage skiftet ud til fordel for østrigske Romano Schmid, men heller ikke han kunne score, og dermed tabte Werder Bremen 1-2.