1 min læsningSevilla gjorde det onde ved Valencia og bragte sig selv i sikkerhed

Sevilla er ikke endegyldigt ude, men søndag tog de et stort skridt væk fra den nedrykningskamp, som Valencia også efter søndag aften er dybt impliceret i.

1 min læsning
Sevilla slog søndag aften Valencia og tog et vigtigt skridt ud af bundkampen, som Valencia stadig er en stor del af.
Foto: Darren Staples/AFP/Ritzau Scanpix

Ikke siden sæsonen 1986-87 har Valencia været en tur nede i Segunda Division.

Selvom intet endnu er afgjort, så risikerer den stolte spanske klub netop det, efter de søndag tabte 0-2 hjemme til ligeledes skrantende Sevilla.

Hjemme på Mestalla følte hjemmepublikummet sig af flere omgange snydt, efter hjemmeholdet ti minutter inde i anden halvleg kom bag 0-1.

Kort efter Loic Bades føringsmål ville Valencia nemlig have straffespark, efter 35-årige Fernandos arm blev ramt, men kampens dommer så ikke nogen strafbar aktion, da han konsulterede VAR-skærmen på sidelinjen.

Med et kvarter tilbage af kampen gjorde Suso det så til 0-2 på oplæg fra den argentinske verdensmester Gonzalo Montiel, men trængslerne var ikke ovre for Ruben Barajas Valencia-mandskab.

Sevillas Marcao satsede og gik ned i en glidende tackling i eget felt, og det fik den brasilianske landsmand, Marcos André, til at gå i græsset. Dommeren pegede på straffesparkspletten, men endnu engang var VAR-skærmen på sidelinjen imod Valencia, da den fik dommer Carlos del Cerro Grande til at omgøre sin dom.

Ikke længe efter viste han RB Leipzig-lejesvenden, Ilaix Moriba, ud, og således sluttede en helt igennem miserabel aften for Valencia, der fortsat er at finde under nedrykningsstregen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer