2 min læsningVinicius Jr. med særlig bøn til Ancelotti: Lad os håbe, det bliver begge

Real Madrids Vinicius Junior er ikke i tvivl om, hvem der er verdens bedste fodboldtræner.

2 min læsning
Real madrids brasilianske angriber, Vinicius Jr., har store roser til cheftræner Carlo Ancelotti, som han håber bliver brasiliansk landstræner.
Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix

Carlo Ancelotti er kommet under pres, efter dårlige præstationer i den spanske liga.

I weekenden blev Real Madrids efterslæb op til ærkerivalerne fra FC Barcelona øget til hele 13 point, og med 10 kampe tilbage ser ligaen således allerede ud til at være afgjort.

I Champions League og Copa del Rey går det anderledes glat for kongeklubben, der er i kvartfinalen i den den europæiske og i finalen i den hjemliga cup-turnering.

Carlo Ancelotti har længe været sat i forbindelse med det ledige landstrænersæde i Brasilien, og Real Madrids brasilianske angriber, Vinicius Junior, er så vild med sin nuværende klubtræner, at han også gerne vil have ham som landstræner.

– Lad os håbe, det blive begge dele! Lød det således fra Vinicius Junior, da han blev spurgt til Ancelottis mulige landstrænerjob efter 2-0-sejren over Chelsea onsdag.

– For mig er han [den bedste træner i verden]. Jeg ved ikke med alle andre, men for mig og alle spillerne her, så er han.

Den brasilianske angriber fik meget kritik for særligt sine afslutningsevner i starten af sin tid i Real Madrid, som han skiftede til fra Flamengo i 2018.

Mål og Highlights: Se Real Madrid sejre sikkert mod Chelseas 10 mand

– Det tror jeg er meget normalt. Jeg forlod Brasilien som 18-årig og kom til den bedste klub i verden, det er svært. Fra 18 til 21 lærte jeg, jeg gjorde det godt og arbejdede hårdt, og nu efter to år og mere end 200 kampe er det normalt, at jeg spiller bedre, lød det fra Vinicius Junior, som har et par klare rollemodeller i den spanske kongeklub.

– Jeg ser mig selv spille op til mit bedste og vinde mange Champions Leagues som Karim [Benzema] og Luka [Modric]. De er fantastiske spillere, som har skrevet deres navne ind i historiebøgerne i verdens bedste klub. Jeg håber, jeg kan skrive under med Madrid forevigt.

Vinicius Junior står i alt noteret for 215 kampe og 57 mål for Real Madrid, ligesom han undervejs har haft næstsidste fod på en scoring 59 gange. I denne sæson har han scoret 21 mål i i alt 45 kampe for den spanske kongeklub. Senest blev det til en enkelt assist i 2-0-sejren over Chelsea.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer