2 min læsningSimon Kjær efter første stik mod Napoli: De små øjeblikke er afgørende

Simon Kjær var efter 1-0-sejren over Napoli godt klar over, at milaneserne ikke var uheldige med resultatet mod landsmændene.

2 min læsning
AC Milans danske forsvarsspiller, Simon Kjær, var godt tilfreds efter 1-0-sejren over Napoli i Champions Leagues kvartfinalen på San Siro.
Foto: Roberto Bregani/EPA/Ritzau Scanpix

De fleste AC Milan-fans sad formentlig med hjertet oppe i halsen, da der var spillet et minut.

Hjemme på San Siro tog Rossoneri tirsdag imod landsmændene fra Napoli i det første opgør i Champions Leagues kvartfinale, og gæsterne burde have været foran allerede efter 50 sekunders spil.

Napolis georgiske stjerne, Khvicha Kvaratskhelia, brændte dog sin oplagte målchance, og så fik hjemmeholdet stabiliseret kampen.

AC Milans danske forsvarsspiller, Simon Kjær, var selv delvist impliceret i den store chance, og efter kampen medgav han, at det, der endte med en 1-0-sejr til hjemmeholdet, kunne have set helt anderledes ud.

– De kunne selvfølgelig have scoret efter ét minut, og på den første chance, vi får, scorer vi, så det er de små øjeblikke i fodbold, der er afgørende.

Mål og highlights: Se Napoli få dødsstødet af AC Milans kontrakniv

– Kampe foregår i perioder. Vi forsøgte at spille op i starten, men mistede bolden og gav dem momentum og overhånden i perioder, men i de perioder er det vigtigt, at man ikke bliver ved med at lave de samme fejl, og vi var gode til at tilpasse os. Vi begyndte at spille lidt mere direkte, og så forsøgte vi at komme tilbage til at spille mere, og det gjorde vi godt, lød det fra Simon Kjær, der selv var uheldig med ikke at gøre det til 2-0 i 1. halvlegs overtid:

Med 1-0-sejren har AC Milan et fint udgangspunkt med til næste uges returopgør på Stadio Diego Armando Maradona i Napoli.

– Det er en meget vigtig sejr. Vi er et godt sted, synes jeg. Vi arbejder hårdt og ved, at vi har kvalitet. De her aftener på San Siro er fantastiske; Et god sejr og et godt resultat forud for næste uge, lød det fra Simon Kjær.

Selvom AC Milan nu to gange på ti dage har slået Napoli, så er det fortsat napolitanerne, der med ni kampe tilbage af Serie A ligner sikre italienske mestre. Napoli har hele 16 point ned til Lazio på andenpladsen, mens AS Roma og AC Milan følger yderligere fem og seks point efter.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer