Premier League

Fernandes glæder sig: Flere problemer for manageren

Bruno Fernandes er glad for at have både Christian Eriksen og Casemiro tilbage til de vigtige kampe mod slutningen af sæsonen.

Manchester Uniteds Christian Eriksen og Bruno Fernandes er glade for at have Casemiro tilbage efter endt karantæne.
Foto: Ed Sykes/Reuters/Ritzau Scanpix

Flere Manchester United-managere har forsøgt sig med en ‘McFred’-duo på midten.

Uden den store succes har Scott McTominay og brasilianske Fred i et par sæsoner været omdrejningspunkt på den dybe midtbane, men til de fleste Manchester United-fans tilfredshed blev der i sommer købt ind til de positioner.

Ind kom danske Christian Eriksen og brasilianske Casemiro, og de to nye spillere så straks fra start ud til at klikke.

Så meget desto værre var det da også, da Christian Eriksen i slutningen af januar blev skadet, mens Casemiro af to omgange har måttet sidde ude med en karantæne som følge af to røde kort.

Langt om længe nærmer Manchester United sig dog en punkt, hvor de to midtbanespillere igen kan indtage den centrale og defensive del af midtbanen sammen, og det glæder deres midtbanekollega Bruno Fernandes.

Følg Campo på Facebook

– Det er virkelig godt endelig at have alle tilbage, så der er flere problemer for manageren. Der er bedre løsninger for holdet. Alle er klar med forskellige kvaliteter, og det vil hjælpe mod slutningen af sæsonen, som vi går ind i nu med forskellige kampe og forskellige hold, lyder det således fra Fernandes.

Danske Christian Eriksen gjorde comeback i lørdagens Premier League-kamp mod Everton, og da Casemiro har overstået sine fire dages karantæne i den engelske liga, er der allerede torsdag aften mulighed for, at de to gør comeback sammen, når Manchester United møder Sevilla i Europa Leagues kvartfinale.

PL-klubber enige om at fjerne betting-sponsorer

Christian Eriksen er da også meget tilfreds med at have sin midtbanemakker tilbage.

– Fodboldmæssigt giver vi formentlig en smule ro, noget boldbevægelse på banen og en smule opmærksomhed i midten [af banen]. Vi tilføjer også en smule kontrol til kampene. Han er en fantastisk fyr, og samtidig er han en vinder og en fantastisk spiller, lyder det fra Christian Eriksen, der også er klar over én ting, som Casemiro har mere af end ham selv:

– Så har han langt flere trofæer end mig!

Manchester United går i dag ind i en periode på 10 dage, hvor de skal forsøge at sikre sig videre avancement i både Europa League og i FA Cuppen, ligesom de skal forsøge at cementere pladsen i Premier Leagues top-fire.

Manchester Uniteds kampprogram de næste 14 dage:

13. april: Sevilla (H) – Europa League kvartfinale
16. april: Nottingham Forest (U) – Premier League
20. april: Sevilla (U) – Europa League kvartfinlae
23. april: Brighton (N) – FA Cup semfinale
27. april: Tottenham (U) – Premier League

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P