2 min læsningAaB-træner om ung målmands fejl: Han er ikke mærket af det

AaB's unge målmand, Theo Sander, lader sig ikke mærke af, at han mandag var markant impliceret i AaB's nederlag til OB.

2 min læsning
AaB's unge målmand, Theo Sander, lader sig ikke mærke af, at han mandag var markant impliceret i AaB's nederlag til OB.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Det går op og ned i fodbold, og det er bestemt også tilfældet for AaB og deres unge målmand.

Den nordjyske klub vandt i sidste spillerunde en vigtig sejr over AC Horsens, ligesom de efterfølgende avancerede til pokalsemifinalen med en samlet sejr over et stærkt Viborg-mandskab.

I denne runde tabte de hjemme til OB, mens de tirsdag kunne se AC Horsens lægge afstand i nedrykningsduellen med en sejr over Silkeborg.

I kampen mod OB så det gennem hele første halvleg skidt ud for de nedrykningstruede nordjyder, men med et flot comeback i anden halvleg så de alligevel ud til at få point. Så begik den unge målmand, Theo Sander, straffespark, og så endte det alligevel ulykkeligt for aalborgenserne.

Straffesparket kommer i sidste ende til at stå som det, de fleste vil huske fra femmålskampen, og det er ikke første gang i sæsonen, at rekord-målmanden begår en fejl, der ender med at koste point.

– Selvfølgelig er der et stort pres, men Theo er et kæmpe talent, der kommer til at spille på de helt store scener. De oplevelser, han får nu, er en lærerig vej at gå, for det har jeg mærket på egen krop.

Mål og Highlights: Se AaB tabe til OB efter flot comeback

– Vi er hele tiden opmærksomme på, hvordan Theo har det, men jeg synes, at han har præsteret rigtig godt for AaB. Jeg har heller ikke kunnet fornemme på ham, at han er mærket af, hvad der skete i mandags. Jeg oplevede ham som positiv under træningen i dag, og det samme har været tilfældet under de samtaler, jeg har haft med ham, siger Oscar Hiljemark til Nordjyske.

Theo Sander debuterede som superligamålmand i august sidste år, og ved den lejlighed blev han den yngste målmand i Superligaens historie.

Også i sin debut lavede han en fejl, der endte med at koste i 1-0-nederlaget til Randers FC, og dengang sagde Theo Sander til campo.dk:

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer