2 min læsningTuchel efter City: Jeg er meget glad

Det var en både stolt og glad Thomas Tuchel, der tirsdag aften mødte pressen, efter hans Bayern München-mandskab havde tabt med hele 3-0 til Manchester City.

2 min læsning
Bayern münchen cheftræner Thomas Tuchel var meget glad, selvom hans hold tirsdag tabte med hele 3-0 til Manchester City i Champions Leagues kvartfinale.
Foto: Paul Ellis/AFP/Ritzau Scanpix

Der skal et mindre mirakel til, hvis Bayern München skal videre til Champions Leagues semifinale.

Tirsdag tabte den tyske storklub med hele 3-0 til Manchester City i den første af de to holds kvartfinaler.

Alligevel var det en både glad og tilfreds Thomas Tuchel, der efterfølgende blev bedt om at forholde sig til resultatet.

– Jeg er meget, meget glad. I dag så jeg et meget stærkt hold, et dedikeret og modigt hold, som spillede en god første halvleg og spillede virkelig godt indtil det 70. minut i anden halvleg.

– Det er fodbold, hvis jeg kunne vælge, så ville jeg foretrække et hurtigt 1-0-nederlag, men man kan ikke ønske. Når man kommer her, er man nødt til at vise mod og kvalitet, og det gjorde vi. Vi havde muligheden for at ændre momentum fuldstændig, men vi var ikke heldige nok, det var det eneste, der manglede.

Mål og Highlights: Se Manchester City køre Bayern München over

– De havde et skud fra 20 meter og scorede. Vi havde mange skud og afrettede skud, hjørnespark, og det ville have været velfortjent, hvis vi havde udlignet, og hvis vi udlignede havde momentum ændret sig fuldstændig, men det præcis modsatte skete, vi gav dem en gave ved det andet mål, og så gik momentum den modsatte vej, lød det efter kampen fra Tuchel.

Med nederlaget tirsdag begynder Thomas Tuchel allerede efter fire kampe i Bayern Münchens trænersæde at se en smule presset ud.

Godt nok har de 32-dobbelte tyske mestre vundet begge sine Bundesligakampe under Tuchel, men tidligere på måneden røg de ud af den tyske pokalturnering til Freiburg, og nu lugter det altså også langt væk af et exit fra Champions League.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer