2 min læsningRanders udlejer midtbanespiller til islandsk klub

Superligaklubben Randers FC har onsdag udlejet sin unge midtbanespiller til den næstbedste islandske række.

2 min læsning
Superligaklubben Randers FC har udlejet den 20-årieg midtbanespiller Oliver Bjerrum Jensen til islandske UMF Afturelding.
Foto: Randers FC

20-årige Oliver Bjerrum Jensen skal resten af 2023 tørne ud for islandske UMF Afturelding.

Udlejningen af den unge midtbanespiller kommer som resultat af de blot 13 minutters superligafodbold, det i denne sæson er blevet til for Oliver Jensen.

– Vi er rigtig glade for at have Oliver i truppen, men hvis hans udvikling skal fortsætte i den rigtige retning, så skal han have flere spilleminutter og ikke bare sidde på bænken eller tribunen.

– Derfor giver det god mening, at han kommer til et nyt sted og får nogle nye og anderledes udfordringer. Det er noget helt andet at komme til et andet land, og vi tror, at det bliver en god oplevelse for ham både på og uden for banen, siger sportsdirektør Søren Pedersen.

Oliver Jensen skrev i maj sidste år under på en toårig kontrakt i Randers FC, og han glæder sig til de kommende knap ni måneders udfordring på Atlanterhavsøen.

– Det bliver virkelig spændende, og jeg ser frem til udfordringen. Jeg vil gerne spille noget mere og have noget seniorerfaring for at fortsætte min udvikling, så det var oplagt for mig, da muligheden bød sig.

– Samtidig bliver det en stor oplevelse at skulle flytte til et andet land. Jeg håber, at jeg kan komme tilbage i en endnu bedre udgave og igen byde mig til fra næste sæson, siger Oliver Bjerrum Jensen.

Den 20-årige midtbanespiller er oprindeligt fra Sunds lidt nord for Herning, og han har da også spillet ungdomsfodbold i Sunds og FC Midtjylland, inden han i sommeren 2018 skiftede til Randers FC’s ungdomsafdeling.

UMF Afturelding spiller i den næstbedste islandske række, Lengjudeildin, hvor der er sæsonstart 5. maj. I sidste sæson sluttede holdet på en ottendeplads ud af de 12 hold.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer