2 min læsningChristian Sørensen ser frem til gensyn: Havde en rigtig god tid hos Viborg

F.C. Københavns Christian Sørensen ser frem til at skulle møde sine tidligere holdkammerater fra Viborg, når de grønblusede søndag gæster Parken.

2 min læsning
F.C. Københavns Christian Sørensen kan på søndag stå overfor sine tidligere holdkammerater fra Viborg FF for første gang.
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

Han har mødt Viborg syv gange tidligere men aldrig med F.C. København.

Christian Sørensen skiftede på sommertransfervinduets sidste dag Viborg ud med F.C. København, og søndag kan han så stå overfor sine tidligere holdkammerater for første gang siden.

– Det er specielt at møde Viborg, som jeg havde en rigtig god tid hos, og jeg har stadig en god relation til mange mennesker i klubben. Jeg gik desværre glip af den seneste kamp herinde med en skade, så jeg ser frem til muligheden denne gang, lyder det fra den 30-årige venstreback.

Christian Sørensen måtte udgå af FCK’s tredje kamp efter vinterpausen, men selvom prognosen i første omgang lød på fire til seks ugers pause, så gjorde han allerede comeback i forrige rundes sejr mod FC Nordsjælland.

Igen i seneste runde var der fuld spilletid til backen, da han var med til at tabe 1-0 til Randers FC.

Dårligt skadesnyt for F.C. Københavns Christian Sørensen

Det var holdets første superliganederlag under den nye cheftræner, Jacob Neestrup, og nu skal københavnerne op på hesten igen.

– Vi har talt kampen i Randers igennem og alle er enige om, at det var en utilfredsstillende præstation. Vi vil komme til at tabe kampe ind i mellem, men vi skal præstere bedre, end vi gjorde. Det får vi en mulighed for at rette lidt op på søndag, hvor vi skal tilbage på sporet i en fart med en stærk præstation, lyder det fra Christian Sørensen.

Christian Sørensen har tidligere scoret to gange mod Viborg, da han spillede for FC Fredericia.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer