International Fodbold

Uselvisk dansker i Norge: Jeg har ham på fantasy

Sæsondebuten kunne ikke være gået meget bedre for norske Brann, der netop er rykket tilbage op i den norske Eliteserien.

Bergen-klubben Brann klagde fantastisk fra land efter oprykningen, hvor Frederik Børsting serverede en assist for sin holdkammerat.
Foto: Brann

Der var ikke færre end syv danskere på banen fra start, da Brann og Haugesund mandag åbnede deres sæsoner i Eliteserien.

De suveræne oprykkere fra Brann tog en flot 3-0-sejr foran et fyldt stadion, og den tidligere Sønderjyske-angriber Bård Finne blev med to scoringer den store helt for hjemmeholdet.

Finnes scoring til 3-0 var dog en decideret foræring fra den tidligere AaB’er Frederik Børsting, der helt alene med Haugesund-målmanden lagde bolden på tværs til den norske angriber, der nemt sendte bolden i det tomme net.

Efterfølgende forklarede Børsting, hvorfor han ikke bare selv sparkede bolden i mål.

– Der er to ting i det; Jeg har Bård Finne på mit fantasy, og jeg vil vise Bård Finne, at det en gang imellem er fint at spille bolden til en holdkammerat, så bliver han lidt gladere, forklarede en storsmilende Børsting til TV2 Norge.

Ud over Frederik Børsting startede Jephet Sery og Svenn Crone for oprykkerne, mens Peter Therkildsen, Anders Bærtelsen, Søren Reese og Magnus Christensen startede for Haugesund.

Med 3-0-sejren lægger oprykkerne fra Bergen sig i spidsen af Eliteserien, mens Haugesund er sidst.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P