1 min læsningPremier League-dommer droppet efter VAR-fejl

I weekendens opgør mellem Tottenham og Brighton kom VAR-dommeren i fokus, da han overså et straffespark begået af Pierre-Emile Højbjerg.

1 min læsning
Tottenham Brighton VAR-dommer Michael Salisbury suspenderet
Soccer Football - Premier League - Tottenham Hotspur v Brighton & Hove Albion - Tottenham Hotspur Stadium, London, Britain - April 8, 2023 Tottenham Hotspur's Ivan Perisic is shown a yellow card by referee Stuart Attwell REUTERS/Dylan Martinez EDITORIAL USE ONLY.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation.No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Endnu en weekend, endnu en VAR-fejl.

Den følelse sidder mange fans af klubber i Premier League nok efterhånden med, og weekendens runde var ingen undtagelse.

Her overså VAR-dommeren i kampen mellem Tottenham og Brighton, Michael Salisbury, nemlig et klart straffespark til udeholdets Kauro Mitoma. Det har nu fået konsekvenser for dommeren.

Salisbury er derfor blevet droppet af Premier League, til at dømme eller sidde i VAR-vognen til den kommende runde i den bedste engelske række. Det skriver BBC.

PGMOL, der er det officielle dommerorgan i de professionelle engelske fodboldrækker, var dagen efter opgøret ude at sige, at det var en fejl, der ikke blev kaldt et VAR-tjek på hændelsen og derefter dømt straffespark.

Noget der kunne have påvirket kampen, eftersom den endte med 2-1 til Tottenham.

Følg Campo på Facebook

Brighton har efterfølgende klaget til dommerforbundet over flere hændelser i kampen. De følte, de skulle have haft yderligere et straffespark i kampens døende minutter samt føler sig snydt for mål, der blev underkendt for, at have haft hånd på.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer