3F Superligaen

Wass føler sig tilpas på to ud af tre forskellige positioner, men: Så sjovt er det heller ikke at blive flyttet rundt

Daniel Wass får prøvet lidt af hvert i Brøndby, hvor han har spillet tre forskellige positioner inden for det seneste stykke tid - selv foretrækker han to ud af de tre positioner, men fortæller samtidig også, at han nok helst så sig fri for at blive flyttet rundt hele tiden.

Daniel Wass, Brøndby, Superligaen.

Venstre back, højre back og den centrale midtbane.

I serierækkerne er det ikke udsædvanligt, at en spiller skifter position fra kamp til kamp – eller sågar flere gange undervejs i samme kamp.

Knapt så normalt er det dog på højeste niveau, hvor Brøndby IF’s Daniel Wass på det seneste har stiftet bekendtskab med de tre nævnte positioner øverst i artiklen.

Efter mandagens nederlag mod FC Nordsjælland blev den alsidige Brøndby-spiller nok en gang spurgt ind til, hvor han helst vil spille på banen.

– Man skal lige finde sine fødder, og specielt inde i midten, som måske er lidt mere 360 grader sammenlignet med en back. Så man skal lige finde sine fødder, lød det fra Daniel Wass inden han blev afbrudt af Per Frimann:

Hvor vil du helst spille?

– Det kommer igen an på, hvordan man spiller – og hvordan man gerne vil sætte det hele op. Det er jo op til Jesper (Sørensen, red.), lød det ellers nok så diplomatiske svar, inden Per Frimann atter skred ind:

Nu spørger jeg jo dig.

– Jeg føler mig godt tilpas på i hvert fald højre back og på midtbanen.

– Men det er klart.. Så sjovt er det heller ikke at blive flyttet rundt hele tiden. Men igen, jeg er der i holdets tjeneste.

Brøndby tabte opgøret mod FC Nordsjælland med 2-1, og Daniel Wass spillede denne gang på den centrale midtbane.

Her fik han en uheldig hovedrolle, da han mistede bolden på sløset vis tidligt i kampen, hvilken FC Nordsjælland udnyttede til at bringe sig i front.

Du kan se interviewet med Daniel Wass i videoen øverst i artiklen, hvor han både kommer ind på fejlen samt det at spille flere forskellige positioner.

Mål og Highlights: Se FC Nordsjælland generobre førstepladsen efter dramatisk afslutning mod Brøndby

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P