Rosenborg sejrer i norsk sæsonåbner

Rosenborg indledte mandag den norske sæson med en snæver sejr hjemme over Viking.

Rosenborg Logo

Ikke siden 2018 er det norske mesterskab havnet i storklubben Rosenborg.

Mandag åbnede de 26. dobbelte norske mestre den norske sæson, da de hjemme på Lerkendal tog imod Stavanger-klubben Viking.

Efter en helt lige første halvleg var det efter en times spil den 23-årige forsvarsspiller, Adrian Pereira, der blev matchvinder for hjemmeholdet fra Trondheim med sin scoring til 1-0.

Flere tidligere profiler i den danske Superliga var i spil i den norske sæsonåbner, og det var således den tidligere FC Nordsjælland-spiller, Ulrik Yttergård, der stod for assisten til kampens enlige scoring.

Den tidligere F.C. København-spiller, Carlo Holse, var eneste dansker på banen, og han spillede hele kampen for Rosenborg, mens den tidligere Brøndby-forsvarer, Tobias Børkeeiet fik de sidste 20 minutter på banen for hjemmeholdet.

For Viking fik den tidligere OB-angriber Sander Svendsen de første 65 minutter på banen.