2 min læsningReynolds, Foster og Wrexham i historisk sejr – nærmer sig oprykning

I et direkte opgør om den ene oprykningsplads fra den engelske National League vandt Wrexham mandag på dramatisk vis over Notts County.

2 min læsning
Ryan Reynolds, Wrexham.
Foto: Reuters/Andrew Boyers

Verdens tredjeældste fodboldklub nærmer sig oprykning til det engelske ligasystem.

Den walisiske klub, Wrexham, slog mandag eftermiddag sine direkte oprykningskonkurrenter fra Notts County i en særdeles tæt affære – til stor glæde for klubbens Hollywood-ejer Ryan Reynolds.

Inden mandagens kamp lå de to hold side om side i den engelske National League, som er den femtebedste engelske række, med 100 point hver.

Der er kun én direkte oprykningsplads for i National League, og da der fem minutter inde i overtiden i mandagens kamp blev fløjtet for straffespark til Notts County, så den tætte oprykningsduel ud til at kunne løbe til sidste spillerunde.

Vanvittigt scenarie i England: To hold på 100 point – møder hinanden om få dage

Veteranmålmanden Ben Foster ville det dog anderledes, for med en straffesparksredning sørgede han nemlig for, at Wrexham tog en 3-2-sejr, der giver dem favoritværdigheden frem mod sæsonens sidste fire kampe.

Wrexham er nu tre point foran Notts County, mens waliserne desuden har én kamp i hånden i forhold til de direkte konkurrenter.

For den af de to mandskaber, der ikke vinder National League og dermed sikrer direkte oprykning, venter der en mere snørklet vej til den ene yderligere oprykningsplads, der skal fordeles mellem anden- og syvendepladsen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer