Randers FC med håndsrækning til FC Nordsjælland – flot flugter sikrer sejren over FCK på Cepheus Park

Randers FC snuppede alle tre point på Cepheus Park, da Superligaens tophold, F.C. København, kiggede forbi mandag eftermiddag.

Randers FC - F.C. København, Superligaen.

Det lignede længe en målløs affære, da F.C. København gæstede Randers FC mandag.

Hjemmeholdet endte dog med at snuppe en 1-0-sejr, og blev dermed de første til at tage point fra F.C. København i Superligaen i 2023 .

Faktisk har FCK vundet sine ni seneste kampe i Superligaen forud for opgøret i Randers mandag. Senest FCK tabte i Superliga-regi var den 18. september, hvor FC Midtjylland slog dem med 2-1. Nederlaget er Jacob Neestrups første som cheftræner i F.C. København.

Kampens enlige mål blev flugtet ind fra distancen i det 84. minut af Jakob Ankersen.

FCK jagtede en udligning i opgørets sidste 10 minutter, men hestene holdt løverne fra fadet.

Med 1-0-sejren holder Randers FC sig til i kampen om medaljer og europæiske placeringer.

For F.C. Københavns vedkommende betyder nederlaget, at FC Nordsjælland nu har en gylden mulighed for at generobre førstepladsen i Superligaen, når de mandag klokken 18.00 tager imod Brøndby IF hjemme i Farum.